Over mij

Even iets over mij, ik ben geboren en getogen in Losser en woon sinds 2002 in Enschede.
Op jonge leeftijd was ik al druk met creativiteit, maar sinds een paar jaar actiever in de (abstracte) schilderkunst.
In mijn voorliefde voor kleur en abstractie laat ik me altijd leiden door mijn gevoel en wat kleuren met elkaar doen, gaande weg heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld waar ik me erg prettig bij voel.Op

Het is inmiddels alweer november 2020, een jaar waar mijn creativiteit zich ook verlegd naar fotografie. Het geen mij weer nieuwe inspiratie geeft om te schilderen,  ik kan uren met passie  schilderen. Ik begin veelal helemaal blanco, zodra de eerste kleuren op het doek staan ontwikkelt zich iets waar ik langzaam beelden bij krijg hoe het zou moeten worden.

Geniet van wat u ziet, zoals ik dat doe.